Gangvag
RosaHuset
Friskis

Boka konferensrum

För det lilla interna mötet eller det stora sammanträdet med era samarbetspartners, här hittar du våra konferensrum Önet - Österhus.
Scrolla ner på denna sida och boka under kalendern.

Bokning och nyckel till mötesrummen:

  1. OBS! Tyvärr så har vi problem med bokningssystemet som inte skickar ut bekräftelsemail i dagsläget. Vi ser över ett nytt bokningssystem men tills vidare så behöver du bara försäkra dig om att rummet är ledigt i kalendern först och sen boka. Konferrensrum Arnljot ligger tyvärr i rulllistan för bokning men är EJ möjlig att boka.

  2. Nycklarna hänger i dosan med kod utanför det mötesrummet så du har tillgång till dem vid din tid.

  3. För att endast ni hyresgäster på Frösö Strand ska ha tillgång till koderna, så har koderna skickats i separat mail till vår kontaktperson på ert företag. Har ni inte koden så kontakta Diös kundservice på 0770-33 22 00 mellan 8-17 mån-fred. Uppge om ni bokat Önet eller Österhus.

  4. Lås upp med koden, ta nyckeln och behåll den under den tid du bokat rummet.

  5. Kom sedan ihåg att hänga tillbaka nyckeln i skåpet när du är klar i mötesrummet och lås med koden du hade för att öppna. 

Hos Andreas som driver restaurangenkan hjälpa er med mat eller fika under er konferens. Kontaktuppgifter hittar du på www.hosandreas.se

Mote

« »